• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • https://twitter.com/yun_turk

YUNTÜRK LOGO
Batı Trakya ile ilgili YÖK Tez ve Makaleler
TBMM'de Batı Trakya Oturumu
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar19.070519.1469
Euro20.632220.7149
Yunturk Twitter
Yunanistan Vize Ofisi
Ziyaret İstatistiği
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam308
Toplam Ziyaret5352945
                        
YUNANİSTAN TÜRKLERİ KÜLTÜR VE DAYANIŞMA DERNEĞİ 

Yasaya aykırı olarak izinsiz kantin çalıştırdığı iddiası ve Gümülcine Türk Gençler Birliği’nin avlusuna GTGB harfleri ile bir tabela astığından dolayı ceza davası açıldı.

Gümülcine Türk Gençler Birliği Başkanı Koray Hasan'a ceza davası açıldı!

Gümülcine Türk Gençler Birliği Başkanı Hasan Koray’a karşı Gümülcine Tek Hakimli Ceza Mahkemesi’nde yasaya aykırı olarak izinsiz kantin çalıştırdığından ve Gümülcine Türk Gençler Birliği’nin avlusuna GTGB harfleri ile bir tabela astığından dolayı ceza davası açıldı.Dava 19 Şubat 2013’te görüşülecek.

Davanın avukatı eski milletvekili Av. İlhan Ahmet şunları söyledi:

"Biz adalete güveniyoruz. Burada zaten asılan tabela kaldırılmıştır. Kantin konusu da izin aşamasındadır. Dava gününe kadar bu kantinin izin meselesi halledilecektir. Burası şu anda kapalıdır. Hiçbir faaliyeti yoktur, mühürlenmiştir ve çalışmamaktadır. O yüzden biz davanın beraat olacağı inancındayız."

 


 

(rodopruzgarı)



1579 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın