• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  • https://www.facebook.com/p/Yunt%C3%BCrk-Yunanistan-T%C3%BCrkleri-K%C3%BClt%C3%BCr-ve-Dayan%C4%B1%C5%9Fma-Derne%C4%9Fi-100081744846002/?_rdr
  • https://twitter.com/yun_turk


Batı Trakya ile ilgili YÖK Tez ve Makaleler
TBMM'de Batı Trakya Oturumu
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar38.341538.4952
Euro43.605543.7803
Takvim
Yunturk Twitter
Ziyaret İstatistiği
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam305
Toplam Ziyaret2512003
                      
YUNANİSTAN TÜRKLERİ DERNEĞİ (YUNTÜRK)
Rumeli Balkan Federasyonu 4. Olağan Genel Kurulu Gerçekleşti


Rumeli Balkan Federasyonu 4. Olağan Genel Kurulu Gerçekleşti

Ülkemizin çeşitli vilayetlerinde olmakla beraber, Yurt dışında 9 ülkede bulunan toplan 78 Derneğin oluşturduğu Rumeli Balkan Federasyonu'nun 4. Olağan Genel Kurulu 13 Aralık 2014 Cumartesi günü Zübeyde Hanım Kültür Merkezinde gerçekleşti.
 
Üye Dernek delegelerinin ve misafirlerin katıldığı programda faaliyet ve denetim kurulu raporlarının oylanmasının ardından, yapılan seçimde tek aday olarak katılan Rumeli Balkan Federasyonu Başkanı Ayhan Bölükbaşı ve listesi oy birliği ile seçildi.

Yunanistan Türkleri Genel Başkanı Ferruh Özkan,Yönetim kurulu üyeleri Ehad Can,Mesude Çatmakaş,Seher Düzer,Hasan Hasanoğlu’nun delege olarak katıldığı kongrede Dr.Halit Gökalp Küçük ve Hasan Hasanoğlu Federasyon Yönetim Kurulu üyeliğine seçildiler.
 
Ayrıca Federasyonun Temsilciler Meclisi’nde  Yunanistan Türkleri Derneğini  Murat İsmailoğlu ve Serkan Nergiz temsil edecek.
 
Yuntürk’ün son Yönetim Kurulu toplantısında ‘Gençlere yol açmak gerektiğini’ belirterek 4.Dönemde Rumeli Balkan Federasyonu Yönetim Kuruluna aday olmayacağını açıklayan Yuntürk Genel Başkanı Ferruh Özkan’ın Federasyonun Yurt dışı temsilciliklerindeki Yunanistan Türkleri Temsilciliği görevi ise devam edecek.
 
Yunanistan Türkleri Derneği olarak başta Genel Başkan Ayhan Bölükbaşı olmak üzere Yönetim Kurulunu tebrik ediyor ve  başarılar diliyoruz.





 
  
1998 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın