• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  • https://www.facebook.com/p/Yunt%C3%BCrk-Yunanistan-T%C3%BCrkleri-K%C3%BClt%C3%BCr-ve-Dayan%C4%B1%C5%9Fma-Derne%C4%9Fi-100081744846002/?_rdr
  • https://twitter.com/yun_turk


Batı Trakya ile ilgili YÖK Tez ve Makaleler
TBMM'de Batı Trakya Oturumu
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar38.545538.6999
Euro43.361143.5348
Takvim
Yunturk Twitter
Ziyaret İstatistiği
Aktif Ziyaretçi12
Bugün Toplam416
Toplam Ziyaret2514624
                      
YUNANİSTAN TÜRKLERİ DERNEĞİ (YUNTÜRK)

Türkiye Cumhuriyeti Devleti Batı Trakya’lı obezite hastası Şahin Şerif’i evinden özel bir ambulansla alarak tedavi için Türkiye’ye götürdü.

Türkiye Cumhuriyeti Devleti Sözünü Tuttu, Şahin, Türk Doktorlara Emanet!

Türkiye Cumhuriyeti Devleti Batı Trakya’lı obezite hastası Şahin Şerif’i evinden özel bir ambulansla alarak tedavi için Türkiye’ye götürdü.

Geçtiğimiz günlerde Batı Trakya’yı ziyaret eden T.C. Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Gümülcine’nin Kalkanca mahallesinde yıllardır obezite hastalığı ile mücadele eden Şahin Şerif adlı soydaşı evinde ziyaret etmiş ve Türkiye’de tedavi sözü vermişti.


İşte Bozdağ aracılığıyla verilen devlet sözü dün 29 Ağustos 2012 Çarşamba günü yerine getirildi.Soydaşımız Sağlık Bakanlığı’nın özel obezite ambulansıyla evinden alındı ve İstanbul Şişli Etfal Hastanesi’ne yola çıkıldı.

Bugün Şişli Etfal Hastanesinde tedavisine başlanılması bekleniyor.


Şahin Şerif’in Türkiye’ye nakli esnasında T.C. Gümülcine Başkonsolosu Osman İlhan Şener hastayla yakından ilgilendi.Şener, yaptığı kısa açıklamada Türk Devleti’nin gücünü ve insani yönünü gösterdiğini belirtti.

Şener hastanın tedavisinin uzun zaman alabileceğini ve sabırlı olmak gerektiğini söyledi.

Gümülcine S.Müftüsü İbrahim Şerif de Şahin Şerif’i yalnız bırakmadı ve sağlığı için duacı olacaklarını belirtti.


--------------------------

YUNTÜRK olarak;

Şahin Şerif’in Türkiye’de tedavi edilmesini sağlayan başta T.C.Başbakan Yardımcısı Sayın Bekir BOZDAĞ’a,Sağlık Bakanımız Sayın Recep AKDAĞ’a Başbakan Yardımcımız BOZDAĞ’ın programına Şahin Şerif ziyaretinin konulmasında büyük emeği olan T.C. Gümülcine Başkonsolosumuz Sayın Osman İlhan ŞENER’e, Gümülcine S. Müftüsü Sayın İbrahim ŞERİF’e, Şahin Şerif’in acısını ilk olarak kamuoyu ile paylaşan ve yardımlarını esirgemeyen Trakya’nın Sesi Gazetesi Sahibi ve Sorumlusu Gazeteci Sayın Abdulhalim DEDE’ye ve Tüm Batı Trakya halkına teşekkür ederiz.

--------------------------

 

(Trakyanın Sesi,rodop rüzgarı)



1884 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın